Do góry
facebook

Produkty Najwyższej Jakości JESIEŃ 2015

Linia produktów Kurpiowskie Specjały wzięła udział w prestiżowym konkursie organizowanym przez Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolniczo-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego, pod patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

Wyniki nie zaskoczyły nas lecz bardzo ucieszyły. Miło nam poinformować Państwa, że Szynka, Schab, Boczek i Baleron Kurpiowskie Specjały otrzymały tytuł Produkt Najwyższej Jakości w Przemyśle Mięsnym JESIEŃ 2015. Kolejne wyróżnienie trafiło do Szynki Kurpiowskie Specjały – Złoty Medal za najlepszy produkt mięsny wytwarzany metodami tradycyjnymi.

Składowymi oceny produktów były: smak, zapach oraz wygląd. Wyróżnione produkty spełniają najwyższe standardy jakości i posiadają najwyższe walory smakowe. Jak zawsze dokładamy wszelkich starań, aby na Waszych stołach gościły najsmaczniejsze i najzdrowsze wędliny. Zapraszamy do ich smakowania!

W celu świadczenia usług najwyższej jakości nasza witryna wykorzystuje pliki cookies. Pozwalają one na dostosowanie treści do Państwa indywidualnych potrzeb.
Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich wykorzystanie. Więcej szczegółów na temat cookies w naszej Polityce Prywatności.