Produkty Najwyższej Jakości JESIEŃ 2015
Linia produktów Kurpiowskie Specjały wzięła udział w prestiżowym konkursie organizowanym przez Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolniczo-Spożywczego im. prof. Wacława Dąbrowskiego, pod patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi.
Wyniki nie zaskoczyły nas lecz bardzo ucieszyły. Miło nam poinformować Państwa, że Szynka, Schab, Boczek i Baleron Kurpiowskie Specjały otrzymały tytuł Produkt Najwyższej Jakości w Przemyśle Mięsnym JESIEŃ 2015. Kolejne wyróżnienie trafiło do Szynki Kurpiowskie Specjały – Złoty Medal za najlepszy produkt mięsny wytwarzany metodami tradycyjnymi.
Składowymi oceny produktów były: smak, zapach oraz wygląd. Wyróżnione produkty spełniają najwyższe standardy jakości i posiadają najwyższe walory smakowe. Jak zawsze dokładamy wszelkich starań, aby na Waszych stołach gościły najsmaczniejsze i najzdrowsze wędliny. Zapraszamy do ich smakowania!